Home » Gedicht op maat

Gedicht op maat

Naast de kaarten en producten die je in de webshop van Shirley's Gedichtenkamer vindt schrijf ik ook in opdracht. Een 'Gedicht op maat' dus!

Leuk voor jezelf maar nog veel leuker om weg te geven. Want zeg nou zelf, wat is er nu leuker dan een gedicht te ontvangen speciaal voor jou geschreven! Het maakt dat ene kaartje nóg persoonlijker!

 

Op basis van een door jou gekozen onderwerp en input (steekwoorden) schrijf ik een gedicht voor jou. Dit kan en mag over alles gaan, bijvoorbeeld: om je behulpzame vriendin te bedanken, je lieve oma te laten weten hoeveel je van haar houdt, je moeder een lieve knuffel te sturen of zomaar! Maar ook voor ziekte, verlies, rouw en verdriet kan een gedicht op maat nét dat beetje extra geven: een hart onder de riem, een schouder, een persoonlijke boodschap om te laten weten dat je aan iemand denkt in moeilijke tijden. Ik maak het gedicht mooi voor jou op met een achtergrond of foto waardoor deze nog beter tot zijn recht komt. Kortom, alles kan en ik zal er in samenspraak met jou voor zorgen dat het gedicht precies de boodschap en uitstraling krijgt die jij wilt.

Om een idee te krijgen zie je hieronder enkele voorbeelden. 

 

Een gedicht op maat bedraagt € 30,- (incl. BTW en verzendkosten).

Hiervoor ontvang je:

* Een gepersonaliseerd gedicht opgemaakt volgens de 'Shirley's Gedichtenkamer'- layout en voorzien van een door jou aangeleverde foto die door mij bewerkt wordt of een achtergrond naar keuze.

* Het gedicht ontvang je digitaal via e-mail.

* Het gedicht ontvang je geprint als dubbelgevouwen A5-kaart inclusief luxe, metallic envelop. Direct klaar om te verzenden naar de persoon waarvoor het gedicht bedoeld is!

* Verzonden naar één adres in Nederland / België.

 

Bestellen gaat gewoon lekker makkelijk via de webshop. Vergeet niet je e-mailadres en telefoonnummer in te vullen zodat ik contact met je op kan nemen voor de input van je gedicht! 

Via onderstaande knop kom je direct bij het bestelproces uit. 

Voor vragen en/of meer informatie neem gerust contact met mij op:  info@shirleys-gedichtenkamer.nl