Home » Zakelijk

Zakelijk

Wist je dat een gedicht voor jouw bedrijf, winkel, sportschool, webshop etc. ook heel veel kan betekenen?

Een flesje wijn voor jouw zakenrelaties wordt net een beetje persoonlijker met een gedichtje op maat eraan toegevoegd. Die ene collega die al 40 jaar in dienst is zal nog meer stralen wanneer er aan de bos bloemen een kaart met een persoonlijk gedicht hangt.

Of wat dacht je van de kerstpakketten voor jouw werknemers? Hoe leuk is het als er vanuit jou, de werkgever, aan de persoonlijke noot is gedacht en er een mooie kaart met een op maat geschreven tekst aan het pakket is toegevoegd. Het kerstpakket wordt hiermee nóg persoonlijker, jouw werknemers zullen verrast zijn en zich nog meer gewaardeerd voelen. 

Ook een persoonlijk kaartje bij het afsluiten van een abonnement bij jouw sportschool is een extra leuke toevoeging. Daarnaast zullen jouw klanten het erg leuk vinden om bij hun bestelling uit jouw webshop een leuk bedankkaartje vanuit jou aan te treffen.

Alle uitingen worden opgemaakt conform de 'Shirley's Gedichtenkamer'-layout maar uiteraard kunnen ze ook worden voorzien van jouw bedrijfslogo, het is tenslotte ook jouw kaartje!

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en een persoonlijke noot is overal toepasbaar.

Ik denk heel graag met je mee dus mocht je vragen hebben of je hebt interesse, laat het me weten: info@shirleys-gedichtenkamer.nl of neem telefonisch contact met mij op: 06-14300713.